Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Indické Koberce Kilim

Farebný indický koberec Kilim za dostupné ceny z nášho internetového obchodu s kobercami. Všetky koberce Kilim sú v našom vlastnom sklade. Ak máte radi mladistvé a žiarivé farby, pozrite si našu ponuku indických bavlnených kobercov Kilim.

Popis koberca Kilim z Indie

Tento typ dekoratívneho koberca Kilim pochádza z Indie. Farebné koberce Kilim sú vynikajúce aj ako koberce na stenu, pretože vážia maximálne 1 kg na meter štvorcový. Pri tkaní sa používa špeciálna technika, takže indický koberec Kilim je tenší a rýchlejšie sa vyrába ako tradičný koberec Kilim. Keďže obrovské indické manufaktúry sa špecializujú na hromadnú výrobu, koberce Kilim sa tkajú ručne a strojovo. Dizajn indického koberca Kilim je moderný a pozostáva z mnohých hravých farieb. Sú veľmi obľúbené najmä preto, že sa výborne hodia do väčšiny domácností a nie náhodou patria do kategórie kobercov šetrných k peňaženke - lacných kobercov. Indický koberec Kilim môžete použiť na výzdobu svojho domova, a to buď zavesením na steny ako koberec na stenu, alebo aj rozložením na podlahu. Je k dispozícii aj ako koberec behúne na chodby. Dodajú vášmu domovu jedinečnú atmosféru ako koberec do obývačky alebo aj ako koberec do chodby. Indické bavlnené koberce Kilim majú mimoriadne živé farby, ktoré nestrácajú ani pri čistení. Ich cena je veľmi prijateľná, takže dodajú príjemnú, veselú atmosféru mnohým domácnostiam. Možno ich použiť aj na podlahové vykurovanie, pretože prenášajú teplo.

Výroba: ručne a strojovo tkané
Názov: Koberec Kilim
Miesto pôvodu: India
Materiál: Materiál: 100% bavlna
Hrúbka: približne 3-4 mm
Hmotnosť: 1 kg/m²

koberce Kilim

Čistenie indickej bavlny Kilim

Indické koberce Kilim sú skutočne výnimočné a krásne kusy kobercov, ktoré by sa mali starostlivo a správne čistiť. Ak je na vašom koberci Kilim len ľahké znečistenie, môžete ho ľahko vyčistiť doma bez toho, aby ste sa museli poradiť s odborníkom. Prvým krokom je dôkladné vysatie koberca. Vysávaním môžete odstrániť drobný prach z vášho koberca Kelim. Ak na indickom koberci Kelim spozorujete ďalšie nečistoty, môžete povrch koberca utrieť vlhkou handričkou. Čistenie vlhkou handrou môže byť účinné pri odstraňovaní ľahších nečistôt. Škvrny od potravín by sa mali z koberca Kelim odstrániť okamžite, nemali by ste čakať, kým škvrna zaschne. Je dôležité poznamenať, že je potrebné dbať na to, aby ste na koberec Kilim neumiestňovali ťažký nábytok. Ťažké predmety môžu časom zanechať na koberci stopy a dokonca ho zdeformovať. Preto sa oplatí vziať do úvahy tieto tipy, ako sa starať o koberec Kilim, aby si váš indický koberec Kilim dlhšie zachoval svoj pôvodný stav a krásu. Indický koberec Kilim môžete čistiť v práčke. Pri používaní práčky je dôležité používať šetrný program v studenej vode. Pred vložením do práčky koberec dôkladne očistite, aby sa do práčky spolu s kilimom nedostali žiadne zvyšky jedla ani iné nečistoty. Použite vhodný prací prostriedok, ktorý je šetrný k farbám, a len malé množstvo. Spolu s kilimom vložte do práčky aj iné textílie. Je dôležité nepoužívať sušičku, ale sušiť ho na čerstvom vzduchu. Ak je to možné, perte kilim v práčke len výnimočne.

indickej bavlny Kilim

Indický bavlnený koberec Kilim ako koberec na stenu

Indické bavlnené koberce Kilim sú ideálnou voľbou, ak hľadáte niečo výnimočné na výzdobu svojho domova. Indické koberce Kilim sú tenké a ľahké, čo umožňuje ich zavesenie na takmer každú stenu. S pokrokom moderných technológií a zrýchľujúcim sa dopytom po kobercoch Kilim sa indické koberce Kelim vyrábajú ručne a strojovo. Používajú sa ako koberce na stenu v mnohých domácnostiach. Bavlnená technika tkania indického Kilimu je jedinečná, čo umožňuje kombinovať vzory a farby. Bavlnený koberec Kelim vyzerá dobre v podkrovných bytoch alebo interiéroch v minimalistickom štýle. Indický koberec Kelim je vysoko kvalitný, odolný a medzi jeho výhody patrí aj to, že sa ľahko čistí. Farby koberca sú veselé a rokmi nestrácajú na intenzite. Farebný koberec Kilim prinesie do vášho domova veselosť a teplo. Ak chcete svojmu domovu dodať farebný nádych, potom je indický koberec Kilim ideálnou voľbou. Vyberte si kvalitný bavlnený koberec Kilim a zútulnite svoj domov. Indický koberec Kilim už roky ohromuje ľudí svojimi farebnými modernými vzormi. V obchode s kobercami CarpetDepo sme hrdí na to, že môžeme svojim zákazníkom ponúknuť široký sortiment bavlnených kobercov Kilim, ktoré môžu fungovať ako koberec na stenu v každej miestnosti. Indický bavlnený kilim dodá každej miestnosti jedinečný vzhľad, najmä ak má miestnosť farebné dekorácie. A ich použitie ako koberca na stenu môže byť naozaj praktickým riešením do obývacej izby, kde chcete na stenu umiestniť zaujímavé dekorácie.

Kilim ako koberec na stenu

Dúfame, že indické koberce kilim, ktoré si kúpite v obchode s kobercami CarpetDepo, vám prinesú spokojnosť a budete ich radi používať!


9Produkt 19
Filtrovať
Cena
 (€)
21 € - 103 €
Dĺžka (cm)
90 - 240
Šírka(cm)
60 - 170