Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný koberec Kilim
Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný vlnený koberec Kilim
RRP 82 
45

Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný vlnený koberec Kilim

Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný koberec Kilim
Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný koberec Kilim
Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný koberec Kilim
Koberec Kilim Chobi 61x84 ručne tkaný koberec Kilim

Zdobenie domova je vždy radosť, ale výber správneho koberca Kilim môže byť o niečo zložitejší, než si myslíte. V CarpetDepo máme široký výber jedinečných kobercov Chobi Kilim, ktoré môžu byť skutočným skvostom vo vašej domácnosti. Ručne tkané koberce Chobi kilim sú mimoriadne krásne a pestré, takže dokážu vytvoriť ohromujúci efekt v každej miestnosti. Pestré farby a vzory afgánskych kobercov Kilim z vlny sa budú krásne hodiť do vašej obývačky, spálne alebo aj kuchyne. Kilimové behúne sú k dispozícii špeciálne na chodby a predsiene. Ručne tkaný vlnený koberec Kilim sa ľahko vysáva a čistí, takže sa nemusíte obávať starostlivosti oň. Koberec Chobi Kilim je vyrobený zo 100 % vlny, ktorá je mimoriadne odolná a má dlhú životnosť. Je vyrobený v afganskej provincii Maymanah. Počas výrobného procesu sa koberec Chobi Kilim štyrikrát vyperie, aby sa zabezpečilo zachovanie výslednej farby pre dlhú životnosť. Kilim bol pôvodne nomádsky koberec. Kočovné kmene ho používali na udržanie tepla v stanoch. Vďaka hmotnosti koberca Chobi kilim sa dá ľahko použiť ako nástenný koberec, a to nielen na pokrytie podlahy, ale aj na zdobenie stien. Kvalita afganského vlneného koberca Chobi Kilim je vynikajúca, takže si môžete byť istí, že sa budete dlho tešiť z jeho krásy. Vďaka starostlivému ručnému tkaniu bude koberec Chobi Kilim jedinečným kúskom vo vašej domácnosti a vytvorí skutočne výnimočnú atmosféru. Na sklade obchodu s kobercami CarpetDepo nájdete širokú ponuku krásnych a kvalitných vlnených kilimov. Ak sa koberec Chobi Kilim nebude hodiť do vašej domácnosti, obchod s kobercami CarpetDepo ponúka bezplatné vrátenie tovaru, takže si koberec Chobi Kilim môžete objednať úplne bez rizika.

Viac informácií o BEZRIZIKOVOM NÁKUPE nájdete tu!

  • Vyrobené: Ručne tkané
  • Názov: Chobi Kilim
  • Miesto pôvodu: provincia Maymanah, Afganistan
  • Materiál: 100% vlna
  • Hrúbka: cca. 4-5 mm
  • Hmotnosť: 1,4 kg/m2
Dĺžka (cm)
84
Šírka(cm)
61
Metre štvorcové (m²)
0,5124
Číslo článku
97943
Materiál
vlna
Hrúbka (mm)
4-5 mm
Výroba
Ručne tkaný
Miesto pôvodu
Afganistan
dodacia lehota
3 pracovné dni
Spôsoby platby
Platba pri dodaní, Barion, Bankový prevod, PayPal
Právo na odstúpenie
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na doručenie
Doprava zdarma nad 52 €. (7 €)
Skladom
45
RRP 82 
45
Od: 04.03.2024   Do:: 31.03.2024
Sl.: 45
Úspory 36 €
Zostávajúci čas akcie:
deň
hodina
minúta
s
Podrobnosti

Video o koberci Chobi Kilim

 

Koberec Chobi Kilim je afganské umenie

Koberce Chobi Kilim sú veľmi obľúbené na celom svete. V Afganistane ich ručne tkajú kočovníci a dedinčania. Tento typ afganského koberca Kilim je hustejší a kompaktnejší ako iné koberce Kilim. Pri tkaní sa používa špeciálna technika, vďaka ktorej sú tenšie, a preto sa tkajú relatívne rýchlejšie ako tradičné orientálne koberce. Po výrobe sa štyrikrát vyperú a potom sa sušia na slnku. Afganské koberce Kilim majú tradičný teplý starobylý dizajn, ale často sú k dispozícii aj v modernejšej verzii. Sú veľmi obľúbené najmä preto, že sa dokonale kombinujú s väčšinou farieb v miestnosti a patria do kategórie kobercov za rozumnú cenu. Možno ich použiť ako dekoratívny prvok v domácnosti, ako nástenný koberec alebo ako tradičnú podlahovú krytinu. Kilim je ideálny koberec do obývacej izby alebo dokonca do predsiene či chodby ako behúňový koberec.

 

koberec Chobi Kilim

 

Ako čistiť koberec Chobi Kilim?

Starostlivosť o koberec Chobi kilim si nevyžaduje veľké odborné znalosti. Malé škvrny sa dajú ľahko odstrániť mierne navlhčenou handričkou alebo komerčne dostupnou penou na čistenie kobercov vhodnou na čistenie vlny. V prípade ťažších škvŕn však odporúčame profesionálne firmy na čistenie kobercov. Koberce Chobi kilim možno čistiť na najnižšom stupni vysávača, pretože nezadržiavajú prach. Existuje stará tradícia zavesiť kilim a šľahať ho tyčou na šľahanie kobercov, ale v skutočnosti sa to neodporúča, pretože to môže poškodiť ručne tkaný kilim Chobi rovnako ako akýkoľvek iný koberec.

tyč na šľahanie kobercov

Dúfame, že s ručne tkaným kobercom Chobi kilim, ktorý si u nás zakúpite, budete spokojní a že ho budete radi používať.


Údajov
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
EAN číslo
97943