Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Tkaný koberec Rustic 70 x140 moderný vlnený koberec
Tkaný koberec Rustic 70 x140 Hrubý koberec
RRP 66 
35

Tkaný koberec Rustic 70 x140 Hrubý koberec

Tkaný koberec Rustic 70 x140 moderný vlnený koberec
Tkaný koberec Rustic 70 x140 moderný vlnený koberec
Tkaný koberec Rustic 70 x140 moderný vlnený koberec
Tkaný koberec Rustic 70 x140 moderný vlnený koberec
Tkaný koberec Rustic 70 x140 moderný vlnený koberec

Ak hľadáte hrubý koberec, dobrou voľbou je jednofarebný vlnený koberec, ktorý je vyrobený ručnými a strojovými tkáčskymi technikami a ľahko sa hodí do každej miestnosti. Tento hrubý koberec je vyrobený zo 100 % novozélandskej vlny a neobsahuje alergény, takže je ideálnou voľbou do vašej domácnosti, či už ako koberec do obývačky, kuchyne alebo spálne. Do predsiene hľadajte hrubý koberec behúne, ktorý sa dodáva v podlhovastom rozmere. Väčšina hrubých kobercov sa dá použiť obojstranne a dodá vášmu domovu rustikálny charakter. Vďaka svojej mäkkosti a hrúbke sa hrubý vlnený koberec často používa v detských izbách a jeho prijateľná cena z neho robí ideálnu voľbu pre dovolenkové domy. Tkané vlnené koberce sú napriek svojim izolačným vlastnostiam a hustote vhodné aj do miestností s podlahovým vykurovaním. Po zahriatí koberca sa väčšina tepla z podlahy prenesie do miestnosti. Ak hľadáte koberec, ktorý dodá vášmu domovu pohodlie a štýl, hrubý moderný koberec z vlny môže byť skvelou voľbou. Je ideálnou voľbou pre klasické aj moderné domácnosti a časom si zachová svoju krásu. Ak hľadáte štýlový a pohodlný jednofarebný koberec, hrubý moderný koberec z vlny môže byť tou správnou voľbou pre všetky vaše potreby. Vyberte si veľkosť, ktorá je vhodná pre váš domov. Po doručení koberca k vám domov budete mať 30 dní na to, aby ste sa rozhodli, či je vhodný do miestnosti, ktorú chcete používať. Ak si myslíte, že nie je vhodný pre váš domov, predajňa kobercov CarpetDepo zabezpečí spätnú prepravu, ktorá je bezplatná.

Ak chcete hrubý koberec do obývačky, môžete si ho objednať v internetovom obchode s kobercami CarpetDepo. Keďže všetky výrobky sú na sklade, zaručujeme rýchle dodanie.

Nezabudnite, že môžete NÁKUPOVAŤ BEZ RIZIKA!

Dĺžka (cm)
143
Šírka(cm)
70
Metre štvorcové (m²)
1,001
Číslo článku
99622
Materiál
vlna
Hrúbka (mm)
10-12 mm
Výroba
Ručne a strojovo tkané
Miesto pôvodu
EU
dodacia lehota
3 pracovné dni
Spôsoby platby
Platba pri dodaní, Barion, Bankový prevod, PayPal
Právo na odstúpenie
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na doručenie
Doprava zdarma nad 52 €. (7 €)
Skladom
47
RRP 66 
35
Od: 04.03.2024   Do:: 31.03.2024
Sl.: 47
Úspory 31 €
Zostávajúci čas akcie:
deň
hodina
minúta
s
Podrobnosti

Video o hrubých vlnených kobercoch

 

Výroba tkaného hrubého koberca

Koberec je vyrobený z novozélandskej vlny, ktorá je známa svojou vysokou kvalitou a odolnosťou. Nový Zéland je známy svojou úžasnou krajinou a prírodnými zdrojmi, z ktorých vlna je jedným z najcennejších. Vlna na koberec sa najprv spracuje pomocou moderných strojov, potom sa spriada na priadzu a farbí. Potom sa začne tkanie koberca, čím sa zabezpečí stála kvalita. Dokončovacie práce, ako je prešívanie a lemovanie, sa vykonávajú ľudskou zručnosťou, čo dodáva moderným vlneným kobercom osobitý, jedinečný vzhľad a trvanlivosť. Pri výrobe sa dbá na to, aby neobsahovali žiadne materiály, ktoré by mohli byť pre človeka škodlivé. Vďaka tomu je ideálny pre alergikov alebo ľudí s citlivou pokožkou.

 

Čistenie hrubých vlnených kobercov

Keďže hovoríme o nových tkaných kobercoch, je možné, že spočiatku budú uvoľňovať žmolky, ale po niekoľkých vysávaniach dosiahnu svoju konečnú podobu. To platí pre všetky vlnené koberce. Možno ich vysávať okamžite bez toho, aby ste museli čakať niekoľko týždňov. Čistenie si nevyžaduje veľkú zručnosť. Malé škvrny možno zotrieť mierne vlhkou handričkou. Na väčšie škvrny použite komerčne dostupnú penu na čistenie kobercov, ktorá je vhodná na čistenie vlnených kobercov. Dávajte pozor, aby ste koberec nenamočili.


Údajov
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
EAN číslo
99622