Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
395

Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu

Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu
Kmeňový koberec Kilim Adarskan 124x200 koberec na stenu

Afganský kmeňový koberec kilim odráža kultúrne dedičstvo Afganistanu. Tieto majstrovské diela pripomínajú tradície a umenie nomádskych kmeňov. Vďaka svojim úžasným starožitným vzorom budú vo vašej domácnosti skutočným výstavným kúskom, buď rozložené na podlahe, alebo zavesené na stene ako koberec na stenu. Každý kus ručne tkaného kmeňového koberca kilim je jedinečný. Použitím ako koberec na stenu môže byť kmeňový koberec kilim skutočným dekoratívnym prvkom na akejkoľvek stene vo vašej domácnosti. Geometrické vzory a zvieracie motívy prispejú k jedinečnej atmosfére a teplu vášho domova. Afganský nomádsky koberec rozpráva o spôsobe života kmeňov a ich tradíciách. Kmeňovský koberec na stenu nie je len dekoratívny predmet, ale aj vzácna ručná práca, ktorá vám približuje afganské kmeňové umenie a kultúru priamo prostredníctvom stien vášho domova. Kmeňový koberec kilim je vyrobený z vysokokvalitnej vlny, ktorá zaručuje trvanlivosť a jednoduché čistenie. Tento nomádsky koberec je ideálnou voľbou, ak si chcete vytvoriť jedinečný a ohromujúci dizajn interiéru vášho domova.

 

Nemajte obavy, ak sa zakúpený koberec nebude hodiť do vašej izby. Obchod s kobercami CarpetDepo ponúka 30-dňovú záruku vrátenia peňazí a bezplatné vrátenie tovaru. Z našej ponuky kmeňových kobercov kilim si tak môžete vybrať s úplnou istotou a nájsť ideálny kúsok pre váš domov.

Dĺžka (cm)
200
Šírka(cm)
124
Metre štvorcové (m²)
2,48
Číslo článku
100743
Materiál
vlna
Hrúbka (mm)
4-5 mm
Výroba
Ručne tkané
Miesto pôvodu
Afganistan
dodacia lehota
3 pracovné dni
Spôsoby platby
Platba pri dodaní, Barion, Bankový prevod, PayPal
Právo na odstúpenie
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na doručenie
Doprava zdarma nad 52 €. (7 €)
Skladom
395
Podrobnosti

Pôvod a vlastnosti Afganského kmeňového Kilim koberca

Afganské kmeňové koberce Kilim vyrábané v Afganistane vyniknú medzi ručne tkanými kobercami Kilim. Táto jedinečná nomádska tradícia výroby kobercov má svoje korene v Afganistane a odráža bohaté kultúrne dedičstvo nomádskych kmeňov. V súčasnosti sa v dielňach v meste Herát v Afganistane vyrábajú tieto majstrovské diela, známe aj ako koberce Herati Beluch. Kilim kmeňový koberec je skutočným majstrovským dielom, ktoré vyrábajú miestni remeselníci a tkáči kobercov. Mesto Herát je v Afganistane známe tradičným ručným tkaním kobercov, ktoré má dlhú a bohatú históriu siahajúcu niekoľko storočí dozadu. Obyvatelia Herátu zostali verní tradičnej technike tkania kobercov aj v súčasnosti. Pri výrobe kmeňových kilimov sa stretávajú nadčasové techniky tkania a znalosti odovzdávané z generácie na generáciu. Charakteristické vlastnosti a dekorácie afganského koberca kilim sú pôsobivé. Dominujú im geometrické alebo zvieracie vzory, ktoré odrážajú tradičný afganský dizajn a nomádske tradície. Kilim koberec je preto podmanivý nielen svojou krásou, ale aj bohatým kultúrnym dedičstvom.

 

Vylepšite atmosféru svojich stien krásnym kmeňovým Kilim kobercom na stenu

Ak chcete vylepšiť atmosféru stien svojho domova, tento krásny kmeňový koberec Kilim je ideálny ako koberec na stenu. Premeňte štýl svojej obývačky pomocou tohto starožitne vyzerajúceho nástenného koberca tribal Kilim. Tento všestranný umelecký kúsok nie je len bežným kobercom položeným na podlahe, ale môže slúžiť aj ako úžasná dekorácia na stenu. Kilim koberec na stenu Tribal je ručne tkaný poklad zdobený nomádskymi vzormi, ktoré zaručene zaujmú na prvý pohľad. Geometrické motívy a očarujúce zvieracie vzory nesú hlboké stopy kultúrneho dedičstva. Precízne spracovaný nástenný koberec tribal Kilim je skutočným dôkazom talentu nomádskych remeselníkov. Môže sa stať ústredným prvkom každej miestnosti. Jeho nadčasová krása a očarujúca elegancia umocnia atmosféru vášho obytného priestoru. Nechajte koberec na stenu Nomad Kilim naplniť steny vašej obývačky teplom, štýlom a nádychom nomádskeho šarmu. Vzhľad tohto koberca urobí trvalý dojem na všetkých, ktorí vstúpia do vášho domova.

 

Čistenie kmeňového koberca

Čistenie kmeňového koberca Kilim nie je náročná úloha. Malé škvrny možno ľahko odstrániť mierne navlhčenou handričkou alebo bežne dostupným čistiacim prostriedkom na koberce vhodným na čistenie vlny. Ak je však škvrna silná, odporúčame vám využiť služby profesionálnej spoločnosti na čistenie kobercov. Kmeňový koberec Kilim by sa mal čistiť na najnižšom nastavení vysávača. Kmeňový koberec Kilim nezadržiava prach. Je stáročnou tradíciou koberec Kilim zavesiť a otĺkať ho odprašovačom, ale v skutočnosti sa to neodporúča, pretože to môže poškodiť tkanie koberca Kilim. Ak si kmeňový koberec kilim zavesíte na stenu ako nástenný koberec, dávajte si pozor na mole, pretože ho môžu poškodiť. Na mole si dávajte pozor aj v prípade, že svoj nomádsky kilim používate ako nástenný koberec, pretože ho môžu poškodiť.


Ak by ste chceli vo svojom domove oživiť atmosféru a čaro Afganského kmeňového koberca kilim, neváhajte a objednajte si ho v našom obchode s kobercami. Ak nie je to, čo hľadáte, využite našu 30-dňovú záruku vrátenia peňazí a bezplatné vrátenie tovaru.

Údajov
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
EAN číslo
100743