Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Exkluzívne ručne viazané koberce - pozrite sa bližšie na špeciality nášho internetového obchodu!

Exkluzívne ručne viazané koberce - pozrite sa bližšie na špeciality nášho internetového obchodu!

Náš internetový obchod s kobercami sa špecializuje najmä na orientálne koberce, čo je však pomerne široký zastrešujúci pojem, ktorý zahŕňa rôzne techniky výroby kobercov, zemepisné a tradičné vlastnosti. V našej novej sérii článkov sa zameriame na najkvalitnejšie výrobky z našej kolekcie: v aktuálnom blogu sa dozviete, ktoré sú najexkluzívnejšie a najznámejšie typy kobercov, a potom vám ich podrobne predstavíme, článok po článku. Vydajte sa s nami na ďalšiu rozprávkovú cestu na východ!

Koberec Beljik - extra zachovanie farieb z prvotriednej vlny

Jeden z najkvalitnejších afganský koberce, na výrobu ktorého sa používa vlna dovezená z Nového Zélandu. Vyznačuje sa hustou, hustou väzbou, rozmanitými geometrickými a kvetinovými vzormi a jasným farebným efektom porovnateľným s hodvábny koberce. Vyzerá skvele ako salónny koberec, v priestranných izbách a ako koberec do obývačky.

Koberce priamo z Iránu - jedinečné vzory a farby, ohňovzdorná úprava

Perzské koberce, ktoré sú známe svojou jedinečnou ornamentikou, sú inšpirované prírodným prostredím, v ktorom sa vyrábajú. Vďaka hustej väzbe a výnimočnému zachovaniu tvaru a farieb sú tieto vzory odolné voči ohňu. Sú vyrobené zo 100 % kvalitnej vlny, čo zaručuje ich dlhú životnosť. Náš internetový obchod s kobercami vám ponúka cenovo výhodný výber krásnych kúskov.

Luxusné koberce z hodvábu z priadky morušovej

Ak hľadáte pravý hodvábny koberec dokonalej kvality, pri ručne viazaných perzských hodvábnych kobercoch nemusíte robiť kompromisy: okrem toho, že sú mimoriadne mäkké, sú mimoriadne pevné, odolné a ich exotické, starostlivo vypracované vzory vás budú vo vašej domácnosti ohromovať deň čo deň. Tento typ je veľmi univerzálny, je vynikajúcou alternatívou pre koberce do obývačky aj spálne, ale vo svojej domovskej krajine je obľúbený aj ako gobelín.

Koberce Ziegler - prémiové vzory za dostupné ceny

Trvanlivá, odolná vlna a pevný proces ručného viazania sú charakteristické pre všetky naše exkluzívne koberce, ale typ Ziegler sa od ostatného sortimentu líši vzorom a farbou: starožitné motívy a farebná paleta od svetlej béžovej až po sýtu bordovú vytvárajú výnimočne bohatý výber. Ak hľadáte perzský bežecký koberec za dobrú cenu, mali by ste si pozrieť aj koberce Ziegler: môžete si vybrať zo širokej škály vzhľadov a rozmerov podľa svojho vkusu.