Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Sklad kobercov v Maďarsku

Sklad kobercov v Maďarsku

Sklad kobercov v Maďarsku

Naša história sa začala písať v roku 1993, keď sme začali obchodovať s kobercami s 2 kobercami. Dlhé roky bol naším skladom kobercov náš vlastný byt. Áno, niekde sa začať musí a my sme naozaj začínali od nuly. V tom istom roku sme založili spoločnosť s ručením obmedzeným Bakhtar, pretože sme chceli, aby bol všetok dovoz a predaj v súlade so zákonom. Roky sme dovážali len niekoľko kobercov z Afganistanu a predávali ich na maďarskom trhu. Na začiatku sme nemali žiadnych partnerov na ďalší predaj. Koberce sme mohli predávať len na základe odporúčaní známych. Ľudia milovali orientálne koberce, rovnako ako teraz. Ale svet perzských kobercov im nebol až tak známy. V priebehu rokov sa orientálne koberce stali symbolom statusu. Takto naša spoločnosť z roka na rok rástla. Namiesto nášho domu sme si prenajali malý sklad, pretože po niekoľkých rokoch sme dovážali viac kobercov z Afganistanu.

Partneri pri obchodovaní s kobercami

Keďže sme mali stály prísun kobercov, po čase sme mali obchodných partnerov, ktorí predávali koberce vo svojich vlastných obchodoch. Dodnes s nimi máme dobré vzťahy. Naša dobrá povesť sa rozšírila nielen v Maďarsku, ale po celej Európe a dokonca aj v Amerike. Obchodníci s kobercami z celej Európy prichádzali a vyberali si náš sortiment kobercov na ďalší predaj. Jedného dňa nám zavolal obchodník z Chicaga, ktorý sa dozvedel, že veľkoobchodne predávame koberce, a chcel sa zastaviť v našom sklade kobercov, pretože sa čoskoro chystal s rodinou na dovolenku do krásnej Budapešti. Odvtedy s ním máme dobré obchodné vzťahy.

Výstava kobercov Domotex

Na tejto výstave sú zastúpení len najväčší predajcovia kobercov z celého sveta. Hannover hostí túto výstavu už mnoho desaťročí. My sme vystavovateľmi na Domotexe už niekoľko rokov. Aj tu sa nám darí získavať nových partnerov. Samozrejme, predajcovia kobercov z Nemecka mali výhodu, pretože mali výstavu. Zorganizovať takúto výstavu si vyžadovalo veľa práce a úsilia. Ale pri spätnom pohľade sa oplatilo byť tam medzi najväčšími. Žiaľ, v súčasnosti táto výstava stratila vo svete obchodníkov s kobercami svoju prestíž.

Ďakujeme, že ste si prečítali náš krátky príbeh.

Teraz prejdime na stránku internetového obchodu s kobercami CarpetDepo!