Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Renesancia perzský koberce - exkluzívne a jedinečné riešenia za nízke ceny

Renesancia perzské koberce - exkluzívne a jedinečné riešenia za nízke ceny

Renesancia perzské koberce - exkluzívne a jedinečné riešenia za nízke ceny

Hoci si mnohí ľudia stále spájajú jemné vlnené koberce s buržoáziou, dobre zvolený kúsok dokáže v okamihu premeniť modernú domácnosť na útulný domov.

Ak chcete do svojej obývačky vniesť nádych rozprávkového východu, popri klasickom sortimente si pozrite aj moderné koberce.

Luxus na dosah-aké je tajomstvo popularity perzské koberce?

Tradične ručne viazaný exotické koberce boli kedysi výsadou bohatých a po celé generácie sa považovali za veľké poklady rodinného dedičstva. Našťastie, perzské koberce sú dnes dostupné za nízke ceny: tradičnú techniku výroby kobercov nahradil strojový proces, vďaka čomu je výrobný proces jednoduchší a cenovo výhodnejší. Vďaka tomu všetkému si dnes každý môže vybrať z čoraz väčšej ponuky katalógov kobercov.

Vlastnosti klasických ručne viazaný perzské koberce:

- Trvanlivá vlna odolná voči opotrebovaniu;
- vynikajúce zachovanie a obnovenie tvaru;
- vysoká odolnosť voči znečisteniu a škvrnám;
- jednoduchá údržba;

Pre tých, ktorí hľadajú ešte lacne koberec na oživenie svojej obývačky alebo spálne, môže byť ideálnou voľbou strojovo viazaný perzské koberec: tieto modely sú tiež vynikajúcej kvality a sú rovnako dekoratívne, ako ručne vyrobené kusy, ale namiesto vlny sa pri ich výrobe používa polyester a akryl, takže ich výroba stojí podstatne menej.

Moderný domov, moderné koberec?

Nie nevyhnutne - kontrast môže vytvoriť harmóniu, a dokonca viac! Okrem čistých farieb a línií môžu byť veľmi vzrušujúce aj žiarivé farby a exotické vzory.

Tip: Ak si nie ste istí veľký koberce, zaobstarajte si menší, ale rovnako pútavý okrúhly koberec a uvidíte, aký útulný bude celkový efekt.

Skvelý pomer ceny a kvality je v našom internetovom obchode pravidlom, ale mali by ste sledovať aj naše akcie na koberce, v ktorých môžete svoje obľúbené kúsky získať ešte lacnejšie. Ak potrebujete pomôcť s výberom, neváhajte nás kontaktovať!