Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Koberec do chodby

Koberec do chodby - ideálna voľba pre každú miestnosť v domácnosti

Koberec do chodby - ideálna voľba pre každú miestnosť v domácnosti

Mnohí ľudia si myslia, že jedinečné, pútavé koberce sú doménou priestranných miestností, ale krásne spracované orientálne koberce sa dobre hodia aj do menších miestností a chodieb. Pridajte sa k nám a nájdite si kúsky, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu domovu a štýlu.

Exotické koberce do spální - v závislosti od priestoru

Koberce Kelim môžu byť dokonalým doplnkom do menších spální: nezaberajú veľa miesta v už aj tak stiesnenom priestore, ale dobre sa presadzujú a vytvárajú intímnu atmosféru, ktorá prispieva k harmonickému odpočinku.

Výnimočná kvalita ručne viazaný koberce Chobi Kelim patrí popri perzský viazaný koberce k najobľúbenejším klasické orientálne koberce, a to z dobrého dôvodu: okrem rozmanitých vzorov a žiarivých farieb je ich hlavným lákadlom husto tkaná a pevná konštrukcia, ktorá zaručuje aj odolnosť.

Tip: koberec do chodby dobre len na podlahe, ale sú praktické aj, ako čalúnenie a pôsobia úžasným orientálnym dojmom. Vyberte si z našej širokej ponuky atraktívnych sezónnych zliav!

Tradičné, ručne tkané koberce sú obľúbené aj, ako koberce do predsiene a koberce do obývačky a kvôli úzkym priestorom vo väčšine predsiení sú jedinou alternatívou. V obývacích izbách ich odporúčame najmä do menších miestností, kde je užitočné opticky trochu „roztiahnuť“ dostupný priestor, ako napríklad v prípade tohto klasického vzorkovaného vlnené koberce, ktorý má vynikajúci pomer ceny a kvality, takže sa stane hodnotným a jedinečným doplnkom vášho domova na dlhú dobu.

Dúfame, že sme vám poskytli niekoľko užitočných nápadov pri výbere koberca. Pozrite si našu kompletnú kolekciu koberec do chodby, ktorá zahŕňa tradičné kelim a perzské vzory, ako aj moderné štýly. Ak máte záujem o viac informácií o niektorom z našich produktov, kontaktujte nás prostredníctvom niektorého z našich kontaktných údajov!