Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Handrové koberec reimagined - ručne tkané koberce kilim

Handrové koberec reimagined - ručne tkané koberce kilim

Handrové koberec reimagined - ručne tkané koberce kilim

Ak by sme mali zoradiť rôzne typy koberce podľa obľúbenosti, na prvom mieste by bol jednoznačne handrový koberec; hodí sa do každého interiéru a mnohí ľudia ho nájdu na mnohých miestach vo svojich domovoch, pretože je praktický a ľahko sa udržiava v čistote.
Medzi handrové koberce a handrové koberce je však rozdiel a ich ponuka je veľmi široká, pričom výber je ohromujúci z hľadiska ceny aj dizajnu.
Vzhľadom na profil nášho internetového obchodu uprednostňujeme nadčasové, klasické koberce; zachovanie tradície však neznamená, že celkový efekt nemôže byť moderný. Väčšinu výrobkov v tejto kategórii tvoria ručne vyrábané orientálne koberce kilim, ktoré sa vyznačujú špeciálnou technikou tkania, na ktorú odkazuje samotný názov kelim. Môžu byť vyrobené aj z bavlny, ale najčastejšie z vlny, a to, čo majú všetky spoločné, je veľmi bohatá škála vzorov a živých, ale harmonických farieb.


Kvalita a tradícia bez kompromisov: koberce chobi kilim


Technika výroby kobercov, ktorá sa odovzdáva z generácie na generáciu, je pilierom sever afganskej kmeňovej kultúry: koberce chobi kilim sú samostatnou kategóriou v rámci kategórie koberce, ktorá sa vyznačuje použitím mimoriadnej silnej a dlhotrvajúcej vlny (100 % vlny). Ich nadčasovosť umocňuje dizajn odolný voči opotrebovaniu, takže sa z prirodzene domáckych farieb a výrazných orientálnych motívov, ktoré sa pohybujú od tradičných až po prepracované moderné verzie, môžu tešiť celé generácie v sortimente kobercov nášho internetového obchodu.
Koberce Chobi kilim handrové sú skvelou voľbou pre akúkoľvek časť domácnosti: veľké modely sú vhodnejšie, ako koberce do obývačky, zatiaľ čo užšie, menšie sú vhodnejšie, ako koberce do haly alebo koberce do spálne. Vyberte si z našej neustále sa rozširujúcej ponuky stoviek kobercov a vneste do svojho domova autentickú orientálnu atmosféru!