Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Obľúbený Koberce behúne, ktorý musíte mať pre stiesnené priestory

Obľúbený Koberce behúne, ktorý musíte mať pre stiesnené priestory

Obľúbený Koberce behúne, ktorý musíte mať pre stiesnené priestory

Koberce behúne vám môžu doslova bežať pod nohami, ak sa ich rozhodnete pridať do predsiene. Pravda, moderný dizajn, ktorý je k dispozícii v rôznych farebných odtieňoch, je mimoriadny estetický. Tento aspekt netreba zanedbávať, najmä ak hľadáte harmóniu v priamom prostredí. Je však dôležité zdôrazniť aj praktickú stránku. Niet pochýb o tom, že je ideálnou alternatívou pre vstupnú halu, prípadne pre stiesnenejšie priestory, alebo dokonca pre časť domu, ktorá nasleduje po vstupe. Ponúkame celý rad rozmerov, či už hľadáte užšiu alebo širšiu verziu.

Do akej miestnosti je najlepšie umiestniť Koberce behúne?

Je samozrejmé, že rodinný dom alebo malá garáž majú úplne iné fyzikálne parametre. Niekde viac, ako postačí päťdesiat centimetrov široký dizajn, inde bude maximálne vyhovovať jeden meter široký variant. Rozhodujúce sú individuálne hľadiská a je dôležité poznať presné údaje. Na druhej strane, najväčšou výhodou Koberce behúne je, že účinne absorbujú nečistoty, blato a iné nečistoty, ktoré prinášajú nečakaní "hostia". Pre vaše pohodlie je zadná strana výrobku vyrobená s protišmykovou gumou, takže sa nemusíte obávať, že spadnete hneď, ako prejdete dverami svojho domu-vďaka tejto konštrukcii.

Všestranné Koberce behúne

Vďaka obrovskej ponuke výrobkov, z ktorej si môžete vybrať, určite nájdete Koberce behúne, ktorý sa najlepšie hodí k vašej osobnosti a nálade vášho okolia alebo k ostatným textíliám vo vašej domácnosti.

Odolný Koberce behúne, ktorý chráni vašu podlahu

Nech už umiestnite čalúnenie kamkoľvek, je ťažké predstaviť si útulný a domáci domov bez Koberce behúne. Koberce behúne v kuchyni sa postarajú o to, aby vám pri varení nestupili nohy, najmä ak sú umiestnené priamo pri sporáku. Úzky dizajn je najobľúbenejší pri studených obkladoch, napríklad pri dlažbe alebo obkladačkách. Koberce behúne však nielen chránia našu podlahu a udržiavajú nohy v teple, ale aj farebne zdobia podlahu. Môžu byť farebné alebo v jednofarebných odtieňoch, s abstraktnými vzormi alebo motívmi, ktoré sa hodia do miestnosti: výber je veľmi široký, takže každý si určite nájde ten, ktorý sa najlepšie hodí do jeho domácnosti.

Úzky vzor sa často používa ako prehoz na posteľ. Podlahu v spálni môžete pokryť niekoľkými behúňovými kobercami s rovnakým vzorom, pričom týmto skvelým doplnkom úplne obklopíte svoju posteľ.