Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Blog

Koberec do chodby je ideálnou voľbou

Koberec do chodby je ideálnou voľbou pre všetky miestnosti vo vašej domácnosti

Koberec do chodby je ideálnou voľbou pre všetky miestnosti vo vašej domácnosti

Mnohí ľudia si myslia, že jedinečné, krásne koberce sú výsadou priestranných izieb, ale dokonale spracované koberce do chodby s orientálnymi vzormi vyzerajú skvele aj v menších izbách alebo na predsieni. Čítajte ďalej a spoločne vám pomôžeme nájsť čalúnenie, ktoré najlepšie vyhovuje vášmu domovu a vašim individuálnym potrebám.

Koberce do chodby na mieru do spálne - malé priestory nie sú prekážkou

Kilim koberce môžu byť dokonalým doplnkom aj do menších spální: nevyžadujú si veľa miesta, zmestia sa do v podstate obmedzeného priestoru a vytvoria intímnu atmosféru na relaxáciu.

V prípade kobercov by sa šírka mala zvoliť tak, aby zostalo 10 až 20 cm voľného priestoru od steny (alebo skrine). Je to najmä z estetických dôvodov.

Nenapodobiteľné, jedinečné a kvalitné ručne tkané koberce Chobi Kilim patria okrem viazaných perzských kobercov k najobľúbenejším klasickým ázijským výrobkom, a to z dobrého dôvodu: okrem špeciálneho zdobenia a žiarivých farieb spočíva ich hlavná príťažlivosť v pevnej väzbe a ťažkom spracovaní. Vďaka tomu je dlhodobo odolný.

Návrh: koberce do chodby môžu byť nielen elegantné na podlahe, ale môžu sa použiť aj ako gobelíny a vytvoriť tak čarovnú orientálnu atmosféru. Môžete si vybrať zo širokej ponuky výrobkov, niektoré z nich s jedinečnými zľavami.

Vyzdobme si chodby alebo vstupné haly kobercami do chodby!

Treba mať na pamäti, že ručne viazané koberce sú vo väčšine prípadov nevyhnutným doplnkom do predsiení alebo vstupných hál, pretože nimi možno "zariadiť" akýkoľvek malý priestor. V prípade obývacích izieb ich odporúčame najmä do menších miestností, kde sa dajú použiť na optické "roztiahnutie" dostupného priestoru, napríklad kúpou vlnených látok s klasickým vzorom, čo predstavuje vynikajúci pomer ceny a kvality. Okrem toho sa môže v budúcnosti stať praktickým doplnkom vašej domácnosti.

Ak zhrnieme vyššie uvedené, dúfame, že sa nám podarilo poskytnúť vám niekoľko kreatívnych nápadov, pokiaľ ide o výber koberca. Ak máte dostatok času, venujte niekoľko minút prehliadke našej bezkonkurenčnej ponuky kobercov do chodby, v ktorej nájdete klasické kúsky aj moderné štýly.

Pre viac informácií nás kontaktujte na nižšie uvedených kontaktných údajoch!