Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec
Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec
19

Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec

Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec
Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec
Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec
Nadýchaný koberec béžový 70x100 mäkký tkaný koberec

Ak hľadáte mäkký handrový koberec, bavlnený nadýchaný koberec je ideálnou voľbou, je vyrobený technológiou ručného a strojového tkania a ľahko sa hodí do každej miestnosti. Tento koberec s dlhým vláknom vyrobený zo 100 % bavlny neobsahuje alergény, takže je ideálnou voľbou do akejkoľvek časti vášho domova. Väčšinu handrových kobercov možno použiť obojstranne a dodajú vášmu domovu jedinečný nádych. Vďaka svojej mäkkosti sa handrové koberce často používajú aj v detských izbách a ich prijateľná cena z nich robí ideálnu voľbu pre dovolenkové domy. Mäkký koberec z dlhých vlákien je napriek svojim izolačným vlastnostiam a hrúbke vhodný aj do miestností s podlahovým vykurovaním. Po prehriatí koberca sa väčšina tepla prenesie z podlahy do miestnosti. Ak hľadáte mäkký koberec, ktorý dodá vášmu domovu pohodlie a štýl, vlasový koberec môže byť skvelou voľbou. Je ideálnou voľbou pre klasické aj moderné domácnosti. Ak hľadáte štýlový a pohodlný handrový koberec, tkaný bavlnený handrový koberec môže byť tou správnou voľbou pre všetky vaše potreby. Vyberte si správnu veľkosť pre váš domov. Po doručení koberca na vašu adresu máte 30 dní na to, aby ste sa rozhodli, či je vhodný pre vašu zamýšľanú miestnosť. Ak sa do vašej miestnosti nehodí, sklad kobercov CarpetDepo zabezpečí bezplatné vrátenie tovaru.

Ak chcete nadýchaný koberec, môžete si ho objednať v internetovom obchode s kobercami CarpetDepo. Keďže všetky výrobky sú na sklade, zaručujeme rýchle dodanie.

A nezabudnite, že ponúkame Nákupy Bez Rizika!

Dĺžka (cm)
100
Šírka(cm)
70
Metre štvorcové (m²)
0,7
Číslo článku
101596
Materiál
Bavlna
Hrúbka (mm)
10-12 mm
Výroba
Ručne a strojovo tkané
Miesto pôvodu
EU
dodacia lehota
3 pracovné dni
Spôsoby platby
Platba pri dodaní, Barion, Bankový prevod, PayPal
Právo na odstúpenie
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na doručenie
Doprava zdarma nad 52 €. (7 €)
Skladom
19
Podrobnosti

Bevezetés a pamut rongyszőnyegek készítésébe

A bolyhos rongyszőnyegek a hagyomány és a modernitás egyedülálló ötvözete, amely a szőnyegkészítés kreativitását a modern gyártási technikák hatékonyságával ötvözi. A bolyhos szőnyegeket egyedülálló stílusuk, élénk színeik és fenntartható tulajdonságaik miatt tartják népszerűnek, így a környezettudatos lakástulajdonosok és lakberendezők körében, népszerű választásnak számítanak. A gépi készítésű pamut rongyszőnyegek készítése az anyagok kiválasztásával és előkészítésével kezdődik. A tartósságáról és puhaságáról ismert pamutot általában újrahasznosítható textilnek tartják, ami nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem környezetbarát elemet is ad a rongyszőnyegeknek. A pamut anyagot csíkokra vágják, majd szín és textúra szerint szétválogatják, mielőtt automatizált szövőszéken elkezdenék a bolyhos rongyszőnyeg szövését. Ez a gépi vezérlésű folyamat lehetővé teszi az egyenletes minőséget és a költséghatékony árakat. A bolyhos rongyszőnyegeket a pamutszálak természetes tulajdonságainak köszönhetően puhaságuk és szilárdságuk miatt tartják nagyra. A bolyhos rongyszőnyegek allergén mentesek így nem irritáljak a bőrt, és kényelmes élményt nyújtanak a láb alatt, ami ideálissá teszi őket a nappalikba, hálószobába vagy gyermekszobába.

 

Kinek ajánljuk a bolyhos rongyszőnyeget?

A bolyhos rongyszőnyegek rendkívül sokoldalúak, és az otthon vagy a nyaralóházak különböző területein teríthetők. Egyszínűségük a semleges terekbe is karaktert csempészhetnek. A bolyhos rongyszőnyegeket azoknak ajánljuk, akik a laza, mégis stílusos dekorációt kedvelik. Allergén mentes anyaguk miatt különösen alkalmasak olyan otthonokba, ahol gyermekek vagy allergiások élnek. Továbbá a környezettudatos döntéseket kereső személyek számára ezek a bolyhos rongyszőnyegek fenntartható lehetőséget kínálnak, amelyek csökkentik a hulladék mennyiségét és elősegítik az anyagok újrahasznosítását.

 

Megfizethető bolyhos szőnyegek

A bolyhos szőnyegek egyik jelentős előnye az olcsó áraik. A kézzel készített rongyszőnyegekkel ellentétben, amelyek jelentős munkát és időt igényelnek, a bolyhos rongyszőnyegek sokkal gyorsabban és alacsonyabb költséggel készülnek, így a fogyasztók szélesebb köre számára elérhetővé válnak. Egy olcsó bolyhos rongyszőnyeg kiváló választás a költségvetés-tudatos vásárlók számára, akik stílusra és funkcionalitásra vágynak anélkül, hogy a pénztárcájukat megterhelnék. A bolyhos szőnyegek a praktikum, a stílus és a fenntarthatóság tökéletes keverékét képviselik. Akár új otthonát díszíti, akár jelenlegi helyiségét frissíti, ezek a bolyhos rongyszőnyegek olcsón és környezetbarát módon kínálnak megoldást, amelyek bármely helyiség esztétikáját feldobhatják. Egyediségük ideális választássá teszi őket a stílustudatos egyének számára egyaránt.


Údajov
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
EAN číslo
101596