Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec
Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec
18

Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec

Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec
Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec
Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec
Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec
Hadrový koberec 66x100 biely bavlnený tkaný koberec

Ak hľadáte handrový koberec, dobrou voľbou je bavlnený handrový koberec, ktorý je vyrobený ručnou a strojovou technológiou tkania a ľahko sa hodí do každej miestnosti. Tento handrový koberec je vyrobený zo 100 % bavlny a neobsahuje alergény, takže je ideálnou voľbou do akejkoľvek časti vášho domova. Väčšinu handrových kobercov možno použiť z oboch strán a dodajú vášmu domovu jedinečnosť. Vďaka svojej mäkkosti a hrúbke sa handrové koberce často používajú aj v detských izbách a ich prijateľná cena z nich robí ideálnu voľbu pre dovolenkové domy. Napriek svojim izolačným vlastnostiam a hrúbke sú bavlnené handrové koberce vhodné aj do miestností s podlahovým vykurovaním. Po zahriatí koberca sa väčšina tepla prenesie z podlahy do miestnosti. Ak hľadáte koberec, ktorý do vášho domova prinesie pohodlie a štýl, handrový koberec môže byť skvelou voľbou. Je ideálnou voľbou pre klasické aj moderné domácnosti. Ak hľadáte štýlový a pohodlný handrový koberec, tkaný bavlnený handrový koberec môže byť tou správnou voľbou pre všetky vaše potreby. Vyberte si veľkosť, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu domovu. Po doručení koberca na vašu adresu máte 30 dní na to, aby ste sa rozhodli, či je vhodný pre vašu zamýšľanú miestnosť. Ak sa rozhodnete, že sa do vašej miestnosti nehodí, sklad kobercov CarpetDepo zabezpečí jeho vrátenie, ktoré je bezplatné.

Ak chcete handrový koberec do obývačky, objednajte si ho z internetového obchodu s kobercami CarpetDepo. Keďže všetky výrobky sú v našom sklade, rýchle dodanie je zaručené.

Nezabudnite, že u nás Nakupujete Bez Rizika!

Dĺžka (cm)
100
Šírka(cm)
66
Metre štvorcové (m²)
0,66
Číslo článku
101771
Materiál
Bavlna
Hrúbka (mm)
10-12 mm
Výroba
Ručne a strojovo tkané
Miesto pôvodu
EU
dodacia lehota
3 pracovné dni
Spôsoby platby
Platba pri dodaní, Barion, Bankový prevod, PayPal
Právo na odstúpenie
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na doručenie
Doprava zdarma nad 52 €. (7 €)
Skladom
18
Podrobnosti

Bevezetés a pamut rongyszőnyegek készítésébe

A pamut rongyszőnyegek a hagyomány és a modernitás egyedülálló ötvözete, amely a szőnyegkészítés kreativitását a modern gyártási technikák hatékonyságával ötvözi. A rongyszőnyegeket egyedülálló stílusuk, élénk színeik és fenntartható tulajdonságaik miatt tartják népszerűnek, így a környezettudatos lakástulajdonosok és lakberendezők körében, népszerű választásnak számítanak. A gépi készítésű pamut rongyszőnyegek készítése az anyagok kiválasztásával és előkészítésével kezdődik. A tartósságáról és puhaságáról ismert pamutot általában újrahasznosítható textilnek tartják, ami nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem környezetbarát elemet is ad a rongyszőnyegeknek. A pamut anyagot csíkokra vágják, majd szín és textúra szerint szétválogatják, mielőtt automatizált szövőszéken elkezdenék a rongyszőnyeg szövését. Ez a gépi vezérlésű folyamat lehetővé teszi az egyenletes minőséget és a költséghatékony árakat. A pamut rongyszőnyegeket a pamutszálak természetes tulajdonságainak köszönhetően puhaságuk és szilárdságuk miatt tartják nagyra. Ezek a rongyszőnyegek allergén mentesek így nem irritáljak a bőrt, és kényelmes élményt nyújtanak a láb alatt, ami ideálissá teszi őket a nappalikba, hálószobába vagy gyermekszobába.

 

Kinek ajánljuk a rongyszőnyeget?

A pamut rongyszőnyegek rendkívül sokoldalúak, és az otthon vagy a nyaralóházak különböző területein teríthetők. Élénk mintáik és színeik a semleges terekbe is karaktert csempészhetnek. A pamut rongyszőnyegeket azoknak ajánljuk, akik a laza, mégis stílusos dekorációt kedvelik. Allergén mentes anyaguk miatt különösen alkalmasak olyan otthonokba, ahol gyermekek vagy allergiások élnek. Továbbá a környezettudatos döntéseket kereső személyek számára ezek a rongyszőnyegek fenntartható lehetőséget kínálnak, amelyek csökkentik a hulladék mennyiségét és elősegítik az anyagok újrahasznosítását.

 

Megfizethető pamut rongyszőnyegek

A gépi készítésű rongyszőnyegek egyik jelentős előnye az olcsó áraik. A kézzel készített szőnyegekkel ellentétben, amelyek jelentős munkát és időt igényelnek, a rongyszőnyegek sokkal gyorsabban és alacsonyabb költséggel készülnek, így a fogyasztók szélesebb köre számára elérhetővé válnak. Egy olcsó rongyszőnyeg kiváló választás a költségvetés-tudatos vásárlók számára, akik stílusra és funkcionalitásra vágynak anélkül, hogy a pénztárcájukat megterhelnék. A pamut rongyszőnyegek a praktikum, a stílus és a fenntarthatóság tökéletes keverékét képviselik. Akár új otthonát díszíti, akár jelenlegi helyiségét frissíti, ezek a rongyszőnyegek olcsón és környezetbarát módon kínálnak megoldást, amelyek bármely helyiség esztétikáját feldobhatják. Egyediségük ideális választássá teszi őket a stílustudatos egyének számára egyaránt.


Údajov
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
EAN číslo
101771